Lege for børn til festen

Selskabslege for børn kan være med til at give børneeventet et hyggeligt stemnings  løft.

Her på siden finder du mange forskellige lege.

Næsten alle legene kræver ikke den store forberedelse for, at kunne skabe: grin, glæde og begejstring.

Alfabet legen

Dette er en sjov og simpel leg, som får alle gæsterne med på legen. Denne leg kunne f.x leges efter maden. Der er en der starter med, at sige noget mad der starter med A. den næste skal så sige en ret med B. o.s.v,

F.x ” I dag skal jeg have ananas” den næste siger så : ” I dag skal jeg have ananas og bananer”

Så man skal kunne huske hvad der er blevet sagt og så sige noget selv – legen er enkel, men det kan være svært, at huske det hele når remsen bliver lang!

Sten, saks og papir – legen

Sten – saks – papir er en meget gammel leg, som mest bliver leget blandt børn. Legen går ud på, at der er 2 og 2 der står over for hinanden og kan leve henholdvis: sten(knyttet hånd), saks (stikker pegefinger og langfinger frem, som en saks ) eller lave papir (flad hånd)

Stenen vinder over saksen – Papir vinder over stenen – og saksen vinder over papiret.

Man plejer at sige bedst af 3 gange.

Som selskabsleg dyster vindere mod hinanden til der kun er en tilbage som er sejrsherre.

Tegn og gæt

Tegn og gæt er en super sjov og underholdende børneleg, som også er sjov for voksne – tit er det en leg for hele familien.

En skal tegne en tegning som de andre så skal prøve at gætte hvad er. Man kan enten have lavet nogle kort, hvor der står ting på der skal tegnes eller det kan være noget, som personen selv finder på eller det kan være ud fra kategorier.

Legen kan leges med mange deltagere som er delt op i hold.

Kims legen

Kims legen er en huske-leg der kan være ret så svær. Legen går i sin enkelthed ud på, at der er f.x  er et tæppe med 10-15 ting –  eller de kan lægge på et bord.

Så får deltagerene 1 min til, at kigge på tingene og så dækkes tingene til med et tæppe. Og vinderne af legen er den, der kan huske flest af de ting der lå på tæppet. Mange gange skriver man de ting ned, man kan huske på et stykke papir og hvis der er nogen der kan huske lige mange ting er det inten uafgjort eller man har en runde mere. Super sjov selskabs leg for børn og barnlige sjæle.

Det var lidt foreslag til indslag/lege der kunne være en del af underholdningen til børn til festen. Håber der var nogle lege der faldt i jeres smag. Der vil komme flere lege for børn her på siden med tiden.

Der vil også komme gode bud på underholdning for børn i form af: musikere, tryllekunstnere og andre artister for børn og barnlige sjæle.

Lej en klovn

Lej den sjove Solo klovn

Lej en sjov klovn for børn