Lege for voksne til bryllup

Er i på udkig efter sjove lege og icebreakers til jeres bryllups fest?

Mange bruger en eller to sjove aktiviteter/lege til deres bryllupsfest til , at sætte lidt gang i stemningen – det kan være alt fra: quiz lege, musik lege og noget til, at underholde børnene og de barnlige sjæle med.

Her på siden er der gode bud på selskabslege, der ikke vil koste jer ret meget, at sætte i gang til jeres fest.

Selskabs lege til udendørs bryllup

Ring kast

Til udendørs sommerbryllup er den gode gamle ring kast leg super sjov og en leg som alle kender. Der kan enten laves hold eller det er –  alle mod alle. Legen passer godt som enten en styret leg eller bare, ring kast er i haven og man selv kan gå til og fra legen når man vil. Denne leg appellerer både til børn og voksne.

Croquet som selskabsleg

Croquet er nok noget vi alle har prøvet, at spille en gang i vores liv og det er en rigtig god aktivitet, at sætte i gang til et sommer bryllup. Det kræver nok lidt plads i haven eller ligende, men er en leg som både børn og voksne kan spille sammen. Mange gør det, at de sætter 2 og 2 sammen og så spiller man alle mod alle. Enten i par eller et barn og en voksen på hvert hold  – hvis muligt.

Selskabs lege til bryllupper hele året.

Sko legen til bryllupper

En helt vild sjov leg til bryllupper –  er Sko legen. Her tager bryllupsparet deres sko af og bytter den ene sko med partnerens sko.

Så de nu hver sidder med en sko fra hver – så stilles der spørgsmål fra en vært eller en af de andre gæster om parret.

Det kunne f.x være:

Hvem lagde an på den anden?

Hvem har den pæneste håndskrift?

Hvem kan bedst lide at shoppe?

Hvem står tidligst op?

Hvem elsker du mest i denne verden?

Efter hvert spørgsmål skal de begge 2 tage den sko i vejret , som passer til svaret.

Dette er en leg hvor gæsterne ikke er med, men det vil give en masse morskab blandt gæsterne når der svares/løftes en sko.

Tør jeg eller tør jeg ikke… legen

Dette er en sjov ting, at have med til sit bryllup, her har man skrevet udfordringer på alle gæsternes bordkort som de skal gøre under brylluppet.

Det kan f.x være der på ens kort står, at man skal tage en selfie med den der sidder ved siden af en, giv et kys til en med rød kjole o.s.v. Og så kan det f.x være det bord, der har opfyldt flest udfordringer  – der er vindere. Det er en sjov leg, som helt sikkert vil give noget at grine over og tale om både under og efter festen.

Jeg håber du fandt nogle lege til bryllup som i kunne flette ind til jeres næste festlige lejlighed. Mange af disse lege kan også leges til fødselsdage og omvendt derfor kunne det være en god ide at kigge på fødselsdags lege undersiden også.

Der vil løbende komme mere indhold her på siden og i bloggen.