Selskabslege druk tema

Her vil komme nogle gode bud på selskabs lege med druk som temaet.

Kan du lade være med at grine?

Dette er nok en af de mest brugte lege som drukspil. Her er der på forhånd skrevet nogle kort med enten: sjove vittigheder, forkerte/skøre svar på spørgsmål, som enten en vært eller den hvis tur det er – læser op. Så gælder det om ikke, at hverken fnise eller grine af de ting der læses op – ellers skal man drikke. Super sjov selskabs leg for unge og voksne.

Hvem passer bedst?

Dette er en simpel men sjov druk leg. Her er der en der læser nogle sætninger op på stillinger, filmroller, typer eller sætninger som f.x skuespillere har sagt. Efter hver sætning der læses op skal deltagerne pege på den, som det passer bedst til. Den som der var flest der pegede på skal så tage en tår af sin drink. Dette er er selvfølgelig en druklege, der er bedst blandt gamle venner – eller i hverfald en leg til folk, der kender hinanden godt. Denne selskabs leg leges mest blandt unge mennesker.

Sandhed og konsekvens

Sandhed og konsekvens som selskabsleg er både brugt blandt børn, unge og voksne. Legen er meget simpel – man skiftes til at skulle vælge sandhed eller konsekvens. Hvis der vælges sandhed så er der en af de andre der stiller et spørgsmål til den andes liv og der skal svares med sandheden. Hvis personen lyver  – så skal han/hun drikke.

Vælges der konsekvens skal en af de andre komme med en udfordring til personen –  det kan være alt fra; sang, dans eller f.x kysse/kramme en til mere udfordrende ting.

Nægter den person hvis tur det er, at svare på spørgsmål eller ikke tager udfordringen op så skal personen drikke.

Mønt kast

Mønt kast er også en populær og sjov lille druk leg. Her har man enten et glas eller  pap-krus midt på bordet. Så skal man på skift kaste en mønt, som først skal ramme bordet  – for derefter at ramme og i glasset. Hvis ikke man rammer glasset  – ja så skal man tage en tår af sin øl/drink.

Jeg håber der var nogle druk lege/selskabslege, som kunne bruges til jeres næste druk fest – ellers så hold øje med bloggen, som med tiden vil komme med flere forslag til druk lege.