Tankelæser underholdning til fest

Tankelæsning er super sjov og inspirerende underholdning til mange forskellige fester.

Tankelæser show med en psykologisk entertainer kan give et godt løft til festen og det vil være noget som der vil tales om længe efter showet er slut. Tankelæser underholdning kræver en dygtig entertainer derfor anbefaler vi tankelæser Adam Aldridge som er en af de mest benyttede mentale performere i Danmark. Han er meget efterspurgt og optræder også i Norge og Sverige og Tyskland på engelsk.

Tankelaeser

Tankelæsning underholdning

Hvad kan man forvente af et tankelæser show?

showet med en tankelæser er selvfølgelig at der er flere af tilskuerne der vil få oplevelsen af at få læst deres tanker. Men showet byder også på andre mentale stunts som fx: forudsigelser og ting som er umulige at forklare. En bliver berørt men en anden kan også føle det er et meget populært psykologisk stunt som skal opleves før man tror på det. Tankelæser showet kan også krydres med emner eller stikord om gratulanten som flettes ind i showet.

Et tankelæser show kan passe til mange tyer fester fx til en konfirmation, brylluppet eller til firmafesten. Tankelæser underholdning med Adam Aldridge er både meget imponerende men også meget morsomt.