Tema fest lege

Temafester er meget populært alt lige fra: 50er, 80er og  90er tema fester til Donut tema.

Her på siden er der gode bud på temafest selskabslege
Cirkus temafest

En sjov leg kan være, at skyde efter balloner med dart-pile. Der sættes f.x en masse balloner fast på et træ i haven –  eller på en plade der står op af en mur eller et træ. Så gælder det ellers om, at være den der rammer flest balloner. Det kan enten gå på skift eller man kan få 3 skud hver. Super sjov leg, som er god som start leg til cirkus temafester.

Ring kast 

En meget brugt leg til cirkus temafester er den goe gamle leg ringkast. Den kan gøres meget simpel og billig ved at kaste ringe efter flasker. Så gælder det ellers om at få ringen til at lande rundt om flasken.

Harry Potter temafest

En sjov leg til Harry Potter temaet er, at så snart gæsterne ankommer så sæt en post-it på ryggen af dem,  med et navn på en af personerne fra Harry Potter bøgerne. Så skal gæsterne ellers begive sig rundt mellem hinanden og stille sprøgsmål til, hvem de er og der må kun svares med : Ja eller Nej

F.x : Er jeg en troldmand? , Er jeg et barn? o.s.v

Skatte jagt til Harry Potter tema festen. 

Det er sjovt for både børn og unge at lege skatte jagt til Harry Potter festen, her navn giver man forskellige rum i huset og haven steder fra Harry Potter universet. Og i hvert rum skal børnene finde et bogstav som så til sidst skal sættes sammen til et ord der har noget med harry Potter at gøre.

Harry Potter quiz leg

Dette er en simpel leg som med quiz spørgsmål om Harry Potter universet. Der er rigeligt af inspiration ved at besøge Harry Potters fanside og selv lave nogle spørgsmål til quizzen.

Jeg håber du fandt lidt lege –  i kunne bruge til jeres kommende temafest. Ellers så hold øje med bloggen her på siden, som løbende vil komme med flere bud på selskabslege til temafesten.

Bugtaler Adam laver bugtalere for børn og voksne